Kaulapanta yksinkertaista nahkaa
Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa Kaulapanta yksinkertaista nahkaa

Kaulapanta yksinkertaista nahkaa

Sarania
25,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsin ommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia.

Käsin ommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia. Kaikki nahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 10cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Haluatko tilata tällaisen kaulapannan, ja nähdä, miten juuri sinulle tuleva kaulapanta valmistetaan? Kuvaan ja kerron mielelläni työn tekemisestä ja edistymisestä Saranian Instagram-storyssä, joten kerro vaikka tilauksen lisätietoja-kentässä, jos haluat, että ilmoitan, kun juuri sinun tilaama panta pääsee työn alle.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.

Arvostelut 0 arvostelua