Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa
Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa

Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa

Sarania
40,00 €
Sisältää alv. 24 %

Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia.

Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa. Valmistetaan käsityönä Saranian kotiverstaassa Kiteellä, Itä-Suomessa, kuten kaikki muutkin Saranian tuotteet. Ompeleet tehdään solkikohtaa lukuunottamatta ompelukoneella. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia. Kaikki nahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 10cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Haluatko tilata tällaisen kaulapannan, ja nähdä, miten juuri sinulle tuleva kaulapanta valmistetaan? Kuvaan ja kerron mielelläni työn tekemisestä ja edistymisestä Saranian Instagram-storyssä, joten kerro vaikka tilauksen lisätietoja-kentässä, jos haluat, että ilmoitan, kun juuri sinun tilaama panta pääsee työn alle.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä, tai haluat sen kokonaan käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.

Arvostelut 0 arvostelua