Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa
Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa

Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa

Sarania
40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia.

Reunaommeltu kaulapanta yksinkertaista nahkaa. Ompeleet tehdään solkikohtaa lukuunottamatta ompelukoneella. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia. Kaikki nahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 10cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä, tai haluat sen kokonaan käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.

Arvostelut 0 arvostelua