Salmiakkikaulapanta
Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta Salmiakkikaulapanta

Salmiakkikaulapanta

Sarania
70,00 €
Sisältää alv. 24 %

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja ja pituuksia.

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja ja pituuksia. Pannan leveys pehmusteen kanssa on noin 50mm. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Kaikkien pehmustenahkojen parkitustapa ei ole tiedossa.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 14cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Haluatko tilata tällaisen kaulapannan, ja nähdä, miten juuri sinulle tuleva kaulapanta valmistetaan? Kuvaan ja kerron mielelläni työn tekemisestä ja edistymisestä Saranian Instagram-storyssä, joten kerro vaikka tilauksen lisätietoja-kentässä, jos haluat, että ilmoitan, kun juuri sinun tilaama panta pääsee työn alle.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, tai haluat pannan käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua