Väripallokaulapanta
Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta

Väripallokaulapanta

Sarania
70,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja ja pituuksia.

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja ja pituuksia. Pannan leveys pehmusteen kanssa on noin 40mm. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Kaikkien pehmustenahkojen parkitustapa ei ole tiedossa. Väripallojen värit ja värien järjestys voivat vaihdella.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 13cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, tai jos haluat pannan käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua