Väripallokaulapanta
Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta Väripallokaulapanta

Väripallokaulapanta

Sarania
70,00 €
Sisältää alv. 24 %

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja ja pituuksia.

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja ja pituuksia. Pannan leveys pehmusteen kanssa on noin 40mm. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Kaikkien pehmustenahkojen parkitustapa ei ole tiedossa. Väripallojen värit ja värien järjestys voivat vaihdella.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 14cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Jos haluat nähdä, kuinka tällainen kaulapanta valmistetaan, käy kurkistamassa Saranian Instagram-sivun (@saddler_sarania) kohokohdista kohta "kaulapantoja".


Mikäli tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, tai jos haluat pannan käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua