Vuorattu kaulapanta
Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta Vuorattu kaulapanta

Vuorattu kaulapanta

Sarania
40,00 €
Sisältää alv. 24 %

Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia.

Koneella ommeltu pehmustenahalla vuorattu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Kaikkien pehmustenahkojen parkitustapa ei ole tiedossa.

Valitse mieleisesi solki valikosta, niin valitsen varastosta sellaisen pantaan sopivassa koossa. Isoimmat soljet ovat 25mm leveälle nahalle, joten sitä leveämpiin pantoihin kansinahkaa kavennetaan soljen ja säätövaran kohdalta, vaikka muualta panta olisi leveämpi. Valikosta valittava leveys on pannan pehmusteen leveys.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 12cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Haluatko tilata tällaisen kaulapannan, ja nähdä, miten juuri sinulle tuleva kaulapanta valmistetaan? Kuvaan ja kerron mielelläni työn tekemisestä ja edistymisestä Saranian Instagram-storyssä, joten kerro vaikka tilauksen lisätietoja-kentässä, jos haluat, että ilmoitan, kun juuri sinun tilaama panta pääsee työn alle.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, tai haluat sen käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua