Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta
Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta

Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta

Sarania
40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Koneella ommeltu vuorattu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia.

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Kaikkien pehmustenahkojen parkitustapa ei ole tiedossa.

Valitse mieleisesi solki valikosta, niin valitsen varastosta sellaisen pantaan sopivassa koossa. Isoimmat soljet ovat 25mm leveälle nahalle, joten sitä leveämpiin pantoihin kansinahkaa kavennetaan soljen ja säätövaran kohdalta, vaikka muualta panta olisi leveämpi. Valikosta valittava leveys on pannan pehmusteen leveys.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 11,5cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, tai haluat sen käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua