Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu
Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu

Niska/leukahihna tavallinen, pehmustettu

Sarania
60,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsityönä valmistettu ihan tavallinen suitsien niskahihna kiinteällä leukahihnalla ja pehmusteella.

Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Käsityönä valmistettu ihan tavallinen suitsien niskahihna kiinteällä leukahihnalla ja pehmusteella. Mittoja varten katso liitteenä olevasta suitsien mittausohjeesta kohta niska/leukahihna ja valitse valikosta oikea ympärysmitta sekä niskahihnan haarojen väli -mitta.

Nahan leveys -kohdassa valitaan remmien leveys. Jos valitset leveydeksi 12-13mm, on silloin niskahihnan leveän osan leveys 24-26mm ja jos valitset leveydeksi 16-17mm, on niskahihnan leveän osan leveys silloin 32-34mm. Voit halutessasi valita niskahihnaan myös aukot turpahihnan niskaosaa varten, jolloin saat sen kulkemaan niskahihnan päältä.

Poskihihnojen vastimet teen standard-mittaisena, 15-16cm/puoli alkaen leveän osan haarautumiskohdista ja niihin tulee viisi reikää säätövaraa kahden sentin välein. Mikäli haluat nämä osat pidemmiksi, tai reiät eri väleillä, lisää tieto tilauksen viestikenttään tai ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.


Huomasithan myös muut Saranian suitsien osat? Niiden avulla voit tilata hevosellesi mittatilaussuitset helposti nettikaupasta.

Arvostelut 0 arvostelua