Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1
Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1 Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1

Muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio1

Sarania
70,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsityönä valmistettu muotoiltu ja pehmustettu suitsien niskahihna. Saatavana useissa eri väreissä toiveiden mukaan.

Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Käsityönä valmistettu muotoiltu ja pehmustettu suitsien niskahihna. Mittoja varten katso liitteenä olevasta suitsien mittausohjeesta kohta niska/leukahihna ja sieltä niskahihnan haarojen väli -mitta.

Nahan leveys -kohdassa valittava remmien leveys tarkoittaa poskihihnan ja turpa- tai leukahihnan vastinosien leveyttä. Niskahihnan levein kohta on tässä mallissa noin 60mm leveä. Voit halutessasi valita niskahihnaan myös aukot turpahihnan niskaosaa varten, jolloin saat sen kulkemaan niskahihnan päältä.

Poskihihnojen vastimet teen standard-mittaisena, 16cm/puoli alkaen leveän osan haarautumiskohdista ja niihin tulee viisi reikää säätövaraa kahden sentin välein.  Mikäli haluat nämä osat pidemmiksi, tai reiät eri väleillä, lisää tieto tilauksen viestikenttään tai ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.


Huomasithan myös muut Saranian suitsien osat? Niiden avulla voit tilata hevosellesi mittatilaussuitset helposti nettikaupasta.

Arvostelut 0 arvostelua