Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin
Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin

Anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu niskahihna, versio3; yksi vastin

Sarania
75,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsityönä valmistettu muotoiltu ja pehmustettu suitsien niskahihna. Saatavana useissa eri väreissä toiveiden mukaan.

Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Käsityönä valmistettu muotoiltu ja pehmustettu suitsien niskahihna. Mittoja varten katso liitteenä olevasta suitsien mittausohjeesta kohta niska/leukahihna ja sieltä niskahihnan haarojen väli -mitta.

Nahan leveys -kohdassa valittava remmien leveys tarkoittaa poskihihnan vastinosien leveyttä. Niskahihnan levein kohta on tässä mallissa noin 65-70mm leveä. 

Poskihihnojen vastimet teen standard-mittaisena, 18cm/puoli alkaen leveän osan haarautumiskohdista (yksivastimellisessa mallissa pehmusteen päättymiskohdasta) ja niihin tulee viisi reikää säätövaraa kahden sentin välein.  Mikäli haluat nämä osat pidemmiksi, tai reiät eri väleillä, lisää tieto tilauksen viestikenttään tai ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.


Huomasithan myös muut Saranian suitsien osat? Niiden avulla voit tilata hevosellesi mittatilaussuitset helposti nettikaupasta.

Arvostelut 0 arvostelua