Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla
Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla

Poskihihnat 1-puoleisilla soljilla ja leukahihnalla

Sarania
100,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsin ommellut poskihihnat ja leukahihna 1-puoleisilla soljilla. Valittavana kolme eri leveyttä ja useita pituuksia sekä monta eri väriä.

Käsin ommellut poskihihnat ja leukahihna 1-puoleisilla soljilla. Valittavana kolme eri leveyttä ja useita pituuksia sekä monta eri väriä. Sopii käytettäväksi esim. hackamoren kanssa, mutta huomioi tällöin oikea pituus; saatat tarvita muuten full-kokoiselle esim. cob- tai pony-koon poskihihnat. Leukahihnan mitta on mitta poskihihnan ylälaidasta pään ali toisen puolen poskihihnan ylälaitaan. Leukahihnaan tulee useampi reikä säätövaraa suuntaan ja toiseen.

Poskihihnat myydään pareittain, hinta on per pari.

Arvostelut 0 arvostelua