Koristeommeltu kaulapanta
Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta Koristeommeltu kaulapanta

Koristeommeltu kaulapanta "Judi"

Sarania
70,00 €
Sisältää alv. 24 %

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta, jossa koristeompeleet. Valittavana useita eri nahkoja ja pituuksia.

Koneella ommeltu pehmustettu kaulapanta koristeompeleella. Valikosta valittava ompelulangan väri kuvaa koristeompeleen väriä. Jos haluat, että pehmuste ommellaan jollain muulla värillä, niin mainitse asiasta tilauksen viestikentässä.

Tämän kaulapannan voi valmistaa useista eri nahoista. Pannan leveys pehmusteen kanssa on noin 45-50mm. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Kaikkien pehmustenahkojen parkitustapa ei ole tiedossa. Tämä, kuten kaikki muutkin Saranian tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa, omassa kotiverstaassa Kiteellä.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 13cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja.

Haluatko tilata tällaisen kaulapannan, ja nähdä, miten juuri sinulle tuleva kaulapanta valmistetaan? Kuvaan ja kerron mielelläni työn tekemisestä ja edistymisestä Saranian Instagram-storyssä, joten kerro vaikka tilauksen lisätietoja-kentässä, jos haluat, että ilmoitan, kun juuri sinun tilaama panta pääsee työn alle.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, tai haluat pannan käsin ommeltuna, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua