Suitset vihreillä pehmusteilla
Suitset vihreillä pehmusteilla Suitset vihreillä pehmusteilla Suitset vihreillä pehmusteilla Suitset vihreillä pehmusteilla

Suitset vihreillä pehmusteilla

Sarania
Tuotetta rajoitettu erä.
360,00 €
Sisältää alv. 24 %

Varmasti massasta erottuvat ratsun suitset vihreillä pehmusteilla + vihreillä strasseilla. Laadukasta nahkaa ja käsin ommeltu.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Näillä suitsilla erotut varmasti massasta! Nahkana näissä musta Tärnsjö platti ja verhoilunahkana upea vihreän sävy. Kokonaisuuden täydentää vihreä ompelulanka ja vihreät strassit kaarevassa otsapannassa. Suitset on ommeltu kokonaan käsin. Niskahihna on pehmustettu ja muotoiltu. Soljet ovat ruostumatonta terästä.

Suitsien koko on ~ full, ja tässä vielä tarkempia mittoja:
- otsapanta suorana 44cm
- niskahihnan pituus suorana 72cm
- poskihihnan pituus 28cm; kuolain-niska-kuolain -mitta säädettävissä välille 97-114cm
- turparemmin korkeutta saa säädettyä niskahihnaan nähden 8cm/puoli
- leukahihnan pituus säädettävissä välille 26-38cm (huom, tämän on tarkoitus tuoda turparemmin poskiosat reilusti poskihihnojen alapuolelle, siksi lyhyt leukahihna)
- turparemmin x-osan mitta (poskiosan mutkasta alkaen) säädettävissä välille 109-121cm.

Näiden suitsien tekemisen vaiheisiin pääset tutustumaan Saranian facebook-sivuilla: Facebook Tämän jälkeen päivitetty vielä turparemmin keskiosan pehmuste vähän muhkeampaan ja muutettu remmien keskinäisiä mittasuhteita; nykyiset mitat mainittu yllä.

Samanlaiset suitset on mahdollista valmistaa myös muilla väreillä ja mitoilla; ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net

Arvostelut 0 arvostelua