Strassikaulapanta
Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta Strassikaulapanta

Strassikaulapanta

Sarania
58,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsin ommeltu pehmustettu kaulapanta strasseilla. Valittavana useita eri värejä.

Valjassepän käsityönä tekemä nahkainen koiran kaulapanta. Käsin ommeltu ja pehmustettu. Valittavana useita eri nahkoja, paljon leveyksiä ja pituuksia. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Kaikkien pehmustenahkojen parkitustapa ei ole tiedossa.

Valikosta valittava leveys on pannan pehmusteen leveys.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 14cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja., 

Haluatko tilata tällaisen kaulapannan, ja nähdä, miten juuri sinulle tuleva kaulapanta valmistetaan? Kuvaan ja kerron mielelläni työn tekemisestä ja edistymisestä Saranian Instagram-storyssä, joten kerro vaikka tilauksen lisätietoja-kentässä, jos haluat, että ilmoitan, kun juuri sinun tilaama panta pääsee työn alle.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä nettikaupassa on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua