Koristeraitakaulapanta
Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta Koristeraitakaulapanta

Koristeraitakaulapanta

Sarania
55,00 €
Sisältää alv. 24 %

Käsin ommeltu koiran kaulapanta upotetulla koristeraidalla. Useita värejä ja useita eri pituuksia saatavilla

Valjassepän käsityönä tekemä nahkainen koiran kaulapanta. Kaulapantaan on upotettu koristeeksi italialaista pukinenahkaa, jonka värin ja tyylin voit myös itse valita. Kaikki valjas- ja suitsinahat ovat kasviparkittuja ja suurin osa värjättyjä, joten ne saattavat päästää väriä etenkin märkänä. Englantilainen suitsinahka ja Tärnsjö platti ovat n. 4mm paksuja, muut 3-3,5mm paksuja. Koristenahat ovat todennäköisesti kromiparkittuja.

Kaulapannan leveys on noin 20mm. Pannan pituuden voit valita oman tarpeesi mukaan.

Oikean koon valinta: mittaa koiran kaulanympärys ja lisää mittaan 11cm. Ilmoitetut mitat ovat kaulapannan nahkaosan mittoja., 

Haluatko tilata tällaisen kaulapannan, ja nähdä, miten juuri sinulle tuleva kaulapanta valmistetaan? Kuvaan ja kerron mielelläni työn tekemisestä ja edistymisestä Saranian Instagram-storyssä, joten kerro vaikka tilauksen lisätietoja-kentässä, jos haluat, että ilmoitan, kun juuri sinun tilaama panta pääsee työn alle.

Jos tarvitset pannan muun pituisena tai levyisenä tai vaikka eri värisellä pehmusteella tai ompelulangalla, ota yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Varastossa on enemmän pehmustenahkoja ja ompelulankoja, kuin mitä täällä nettikaupassa on tarjolla.

Arvostelut 0 arvostelua