Freedom-niskahihna ratsulle
Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle Freedom-niskahihna ratsulle

Freedom-niskahihna ratsulle

85,00 €
Sisältää alv. 24 %

Freedom-niskahihna ratsulle. Jättää rangan/nikamien kohdan vapaaksi. Lue tuotekuvauksesta käyttäjien kommentteja.

Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Alun perin yhden asiakkaani ideoima malli, josta olen sittemmin tehnyt useita erilaisia versioita. Freedom-niskahihnan ideana on, että se jättää hevosen niskanikamien/kaularangan tilan ikään kuin vapaaksi. Muutamille käyttäjille olen näitä tehnyt ja he ovat raportoineet hevosensa käytöksessä muun muassa seuraavanlaisia muutoksia:

- niskan jännitystilat poistuneet
- hevonen tasoittunut, rauhoittunut, ja suoristunut merkittävästi
- hevosessa huomasi selkeän eron tavalliseen niskahihnaan verrattuna
- rennompi ja vähemmän säikky hevonen 

En tietenkään voi taata, että tämä niskahihna toimii hevosella kuin hevosella, mutta moni on kokenut saaneensa tästä apua ja kaivattua muutosta.

Freedom-niskahihnaa voi tehdä sekä muotoiltuna että suorana mallina. Jos olet epävarma muotoilujen osumisesta korvien kohdalle, valitse mieluummin suora malli. Toki niskan päälle tulee säätömahdollisuus, jonka kanssa voi hieman vaikuttaa, mille kohdalle muotoilut tulevat.   Voit valita säätövaran joko soljella tai suitsikoukuilla (suosittelen solkia). Ratsun freedom-niskahihnan voit valita joko yhdellä, kahdella tai kolmella vastimella (per puoli) tarpeen mukaan. Ravureille löytyy oma freedom-niskahihnan malli, jossa myös aukot obersekille.

Valikosta valittava nahan leveys kuvaa vastimen leveyttä. Tällä hetkellä nettikaupan kautta tilattavissa yksi koko, jossa niskahihnan koko pituus on noin 68cm (säätövaraa niskan päällä hieman suuntaan ja toiseen). Jos tarvitset freedom-niskahihnan omilla mitoilla, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.

Arvostelut 0 arvostelua