Freedom-niskahihna ravurille
Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille Freedom-niskahihna ravurille

Freedom-niskahihna ravurille

95,00 €
Sisältää alv. 24 %

Freedom-niskahihna ravurille. Jättää rangan/nikamien kohdan vapaaksi. Lue tuotekuvauksesta käyttäjien kommentteja.

Alun perin yhden asiakkaani ideoima malli, josta olen sittemmin tehnyt useita erilaisia versioita. Freedom-niskahihnan ideana on, että se jättää hevosen niskanikamien/kaularangan tilan ikään kuin vapaaksi. Muutamille käyttäjille olen näitä tehnyt ja he ovat raportoineet hevosensa käytöksessä muun muassa seuraavanlaisia muutoksia:

- niskan jännitystilat poistuneet
- hevonen tasoittunut, rauhoittunut, ja suoristunut merkittävästi
- hevosessa huomasi selkeän eron tavalliseen niskahihnaan verrattuna
- rennompi ja vähemmän säikky hevonen 

En tietenkään voi taata, että tämä niskahihna toimii hevosella kuin hevosella, mutta moni on kokenut saaneensa tästä apua ja kaivattua muutosta.

Freedom-niskahihnaa voi tehdä sekä muotoiltuna että suorana mallina. Jos olet epävarma muotoilujen osumisesta korvien kohdalle, valitse mieluummin suora malli. Toki niskan päälle tulee säätömahdollisuus, jonka kanssa voi hieman vaikuttaa, mille kohdalle muotoilut tulevat.   Voit valita säätövaran joko soljella tai suitsikoukuilla (suosittelen solkia). Ravurin freedom-niskahihnassa on kaksi vastinta per puoli ja aukot obersekille sekä niskan päällä solki silmälappuja varten. Ratsuille on freedom-niskahihnasta oma malli.

Valikosta valittava nahan leveys kuvaa vastimen leveyttä. Jos kumpikaan näistä ei osu sinun poski-ja leukahihnoihin sopivaksi, voit kirjoittaa oikean leveyden tilauksen lisätietokenttään. Tällä hetkellä nettikaupan kautta tilattavissa yksi koko, jossa niskahihnan koko pituus on noin 68cm (säätövaraa niskan päällä hieman suuntaan ja toiseen). Jos tarvitset freedom-niskahihnan omilla mitoilla, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net.

Arvostelut 0 arvostelua