Nahkavyöt

Yksi Saranian suosituimmista tuotteista alusta lähtien on ollut valjas- ja suitsinahasta valmistetut nahkavyöt. Nahka on siis samaa, mitä käytetään hevosten ja koirien varusteisiin ja se todella kestää käyttöä. Näiden vöiden myötä saa unohtaa sellaiset ongelmat kuten vyön reikien venymisen tai vyön kerrosten toisistaan irtoamisen.

Vöihinkään minulla ei ole mitään vakiomalleja (solkia), vaan solkien valikoima vaihtelee jatkuvasti. Joitakin solkia on useampi kappale, toisia vain yksi. Käytän myös paljon hyväkuntoisia kierrätyssolkia, ja vyö voidaan myös tehdä asiakkaan omaan solkeen tai vaikka kokonaan ilman solkea. Mikäli kärsit nikkeli- tms. allergiasta, kannattaa siitä mainita tilauksen yhteydessä, jotta voidaan valita materiaalit, joiden tiedetään varmasti olevan allergisoimattomia; kierrätyssolkien alkuperä kun ei läheskään aina ole selvillä.

Jos tavallinen nahkavyö on liian yksinkertainen, voidaan vöihin laittaa koristeeksi niittejä, strasseja, koristeompeleita tai näiden erilaisia yhdistelmiä.

Verkkokaupassa tilattavissa muutama malli, joihin löytyy solkia useampi kappale. Varastosta löytyy kuitenkin monia muitakin solkia, joten jos et löytänyt mieleistäsi vyötä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net. Myös erilaiset koristeluvaihtoehdot tilattavissa sähköpostitse. Kaikki Saranian tuotteet valmistetaan käsityönä omassa kotiverstaassa Kiteellä, Itä-Suomessa.

  • Näkymä